Виртуални знаци

Posted by admin | | четвъртък 20 август 2009 16:21

Зодиакалният и източният знак остават в човека сами по себе си, но до тях се появява и трети знак, роден от тяхното взаимодействие.

Зодиакалният хороскоп е здравето, житейските планове, амбициите, намеренията, а също и всичките характеристики на човека в детството до 12 години.

Източният (годишен) хороскоп е типовете мислене, типовете творческа ориентация. Всичко, свързано с поведението на човека след 12 години, особено поведението му в любовта и брака. И разбира се, реализацията на плановете и амбициите, които зодиакалният знак е заложил в човека.

Третият хороскоп, роден в борбата между плановете и реализацията, показва типа хармония на човека. Съответствието на планове и реализация ражда висока хармоничност, но прави човека по-малко активен. Слабото съответствие намалява хармонията, но увеличава енергията. Така се ражда образът на човека, оптималният му имидж. Доколкото става дума не за реалната същност на човека, а само за неговия образ, създадената от него картинка, хороскопът е получил наименование виртуален.

В новия хороскоп няма 12, нито 144 знака, а само 7 (Крал, Вектор, Шут, Рицар, Аристократ, Професор, Водач).

Всичките названия на знаците, както и описанията им, са определени експериментално, в резултат от дълги изследвания на хора, съумели да намерят изгоден имидж и направили кариера от това, а също и най-знаменитите образи от родното и световното кино.

Аристократ
Вектор
Водач
Крал
Професор
Рицар
Шут

Няма коментари »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите към тази публикация. TrackBack URI

Вашият коментар