През месец октомври ще се изявите като ключар, за да отключите съзнанието си

Публикувано от Boyan Petrakiev | Статии | четвъртък 30 септември 2010 17:09
ключар

През месец октомври ще пипате сръчно като ключар, за да отключите съзнанието си

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) През месец октомври ще пипате сръчно като ключар, за да отключите съзнанието си, което досега беше заяло. Ще го постигнете с усилия и малка помощ от услугите на приятелите ви. Край тези емоции няма да липсват и романтични такива, които още повече ще ви насърчават в плановете ви.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Октомври е един чудесен месец за вас, през който най-накрая да реализирате отдавна кроени проекти, които са дремели като мечка през зимния си сън. Сега вече сте будни и напълно в съзнание какво трябва да предприемете в живота си и ще го осъществите напълно по ваши заслуги, като изключим подкрепата на половинката ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Може и на вас да ви се наложи да използвате ключарски услуги за заялата ви врата в ума, но най-вероятно ще изскочи отнякъде приятел, който да я смаже и вие отново да имате възможността да влезете във форма. Този приятел в крайна сметка ще се окаже любимия ви човек, с който споделяте постелите си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) През месец октомври не тръгвайте напред с рогата срещу колегите си и най-вече срещу шефовете, за да не ви изиграят лоша услуга, при отстояване на мнението ви, за което на всяка цена считате, че е най-правилното. Сега ще ви се наложат компромиси, поне в работата, а колкото до интимните ви отношения, затова няма да се притеснявате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През този месец към който и да е ключар от приятелите си да се обърнете, смятащи се за хора спецове по отключване на всякакви проблеми, няма да са ви особено полезни, защото животът си е във ваши ръце и затова вие сами трябва да решите как да го предначертаете за в бъдеще. Все пак ще приемете помощ, но само от партньора си и от никой друг.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Направете си услуга през месец октомври като просто послушате вътрешния си глас за нещата от живота ви, свързани както с работата, така и в личен аспект, тъй като шестото ви чувство няма да ви подлъже, стига наистина да чувствате, че това, което правите е правилното. Бъдете смели и предприемчиви и дори и да паднете по пътя си, отново ще се изправите, за да продължите.
бутони към социални мрежи

Няма коментари »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите към тази публикация.

Вашият коментар