Отслабване ви е в главата през уикенда, и без диета дори!

Публикувано от Boyan Petrakiev | Статии | събота 9 октомври 2010 12:56
отслабване

Отслабване ви е в главата през уикенда

ОВЕН (21 март – 20 април) През уикенда ще ви се ще да се подложите на отслабване, но ако може без диета ще е перфектният вариант за вас. Най-добрият начин е това да се осъществи е като просто излезете сред природата и се раздвижите.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През почивните дни ще изхарчите една солидна сума с пари, но това не ви е нещо ново, тъй като знаете как да ги изкарвате, затова и сте намерили начин как да ги използвате и да релаксирате.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Ангажирани сте, но колкото и работа да имате ще отделите внимание на половинката си, за да се разгорещите и искрите между вас отново да припламнат.

РАК (22 юни – 22 юли) Откога бленувате за тази блажена почивка, тъй като през цялата седмица сте капнали от умора. През тези дни ще си наваксате положителните емоции.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Жадувате за знание, което да може след това да ви влезе и в употреба. Винаги си намирате с какво да се занимавате, защото сте една наистина любопитна натура.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Ще ви се иска през почивните дни да си отделите време за себе си, за да изваете снагата като пробвате нетрадиционно отслабване без диета. Ще се почувствате във форма и ще кипите от енергия.

отслабване чрез секс

Отслабване чрез секс

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Интересувате се предимно от неща, които да са ви от полза в живота. Именно с това ще се занимавате през почивните дни – да изнамерите нещо, което да ви полезно.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) И през уикенда ще се отдадете на страстни нощи, при което е твърде вероятно да стопите някой и друг килограм, но и без това имате нужда, за да се чувствате по-свободни.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През почивните дни ще отстреляте някое ново гадже, а ако сте обвързани ви очакват романтични вечери, където ще се представите, както винаги, духовито.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Малко сте твърдоглави с решенията си, но партньорът ще се съгласи с тях и след това няма да съжалява, че ви е послушал.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) На моменти ще сте спокойни и уравновесени, като в други – направо ще преливате от енергия и емоции, който ще търсите някъде да излеете.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Отслабване ви е в главата през уикенда. Другите хора си мислят за почивка, а вие и за двете едновременно. Но именно заради това го постигате и то без диета, което е най-хубавото в цялата работа.
бутони към социални мрежи

Няма коментари »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите към тази публикация.

Вашият коментар