Месец октомври предвещава работещи на макс климатици

Публикувано от Boyan Petrakiev | Статии | четвъртък 30 септември 2010 16:43
климатици

Мнозина от вас още от сега ще се юрнат да си купуват климатици

ОВЕН (21 март – 20 април) През месец октомври вече осезателно застудява и мнозина от вас още от сега ще се юрнат да си купуват климатици, с които да се топлите през студените дни. Не така студени ще са взаимоотношенията ви с шефовете, тъй като заради изключително добрите ви постижения в работата ще получите повишение. Това разбира се ще рефлектира върху вашия джоб и качествено, т.е. стабилно ще повиши финансите ви, което ще се хареса и на половинката ви.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През този месец вие ще трябва да поотложите прекалено недомислените си планове по отношение деловите и материални желания, за да не се провалят мигновено. По-добре да заложите на качествена подготовка за малко повече време, отколкото да прибързвате. След това няма да съжалявате, защото и през цялото време сте получавали подкрепата на партньора до вас за постигане на успаха ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През месец октомври ще ви се наложи да се климатизирате по отношение на работата, но за ваше щастие ще успеете да го постигнете с лекото, тъй като ще имате на своя страна близките ви, които ви помагат във всяко едно отношение. Към края на месеца дори ще се поотпуснете качествено, като  се отдадете на романтични преживявания с любимия ви човек.

климатициРАК (22 юни – 22 юли) Октомври ви се струва вледеняващ, смятайки, че още от сега е замръзнало мисленето ви, но за щастие приятелите ви са най-мощните климатици, който ще ви размразят веднага и ще ви вкарат отново в играта, където освен, че сте главният герой, сте и победителите във всяко едно отношение, най-вече и в любовта.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) През октомври ще премислете как количествено (материално) и качествено (делови) да подобрите живота си. Ще се стараете всячески, за да го постигнете и не се съмнявайте, че ще успеете. Бъдещето ви е във ваши ръце, ето защо не спирайте да мечтаете, защото така, тези от вас, който са единаци ще си намерят любимия човек, а тези които си имат половинка ще задълбочат отношенията си.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Прекрасен месец, като топъл въздух от климатици, очаква представителите на зодия Дева. Ще ви се иска да направите качествени промени на характера си, за да може да се съревновавате с най-големите в работата си. Постигайки го вие несъмнено печелите и в живота, тъй като най-доброто винаги отива в ръцете на победителите, така е и при вас, а доказателство за това е интимната ви половинка.

1 Коментар »

  1. Коментар by   — 19.03.2013 @ 15:05

    Интересно видео, но Vbox-a ми зарежда едвам едвам……?

RSS хранилка за коментарите към тази публикация.

Вашият коментар